1. Hotelschool
  2. Hotelschool Utrecht

Hotel- en Eventmanagement

Hbo Bachelor Hospitality & Leisure 3 jaar

Hotelschool Utrecht

De keuze voor de hotelschool in Utrecht is een goede keuze wanneer je een succesvolle carrière ambieert in de wereld van tophotels en sterrenrestaurants. Omdat het vacatureaanbod in de horeca groot is, maak je een goede kans om na je afstuderen aan de Tio hotelschool meteen aan de slag te kunnen gaan. Daarnaast helpt het waardevolle Tio-diploma dat je ontvangt na het afronden van de hotelschool in Utrecht je bij het onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Beste hogere hotelschool: in Utrecht

Bij de hogere hotelschool Utrecht staat kwaliteit voorop. Vergeleken met andere hotelscholen scoort Tio in de Nationale Studenten Enquête de hoogste cijfers. Hotelschool Tio Utrecht is de beste hotelschool van Nederland volgens de Keuzegids Hoger Onderwijs . Een Tio-diploma is dus bijzonder waardevol. Dit diploma kun je ook nog eens versneld behalen. Bij Tio Utrecht kan je de hogere hotelschool afronden in slechts 3 jaar. Je bent dan in het bezit van de internationaal erkende titel Bachelor of Arts.

Middelbare hotelschool Utrecht

Op de Tio middelbare hotelschool in Utrecht leer je door te doen. Het is dan ook niet gek dat ruim 60% van de onderwijstijd wordt besteed aan praktijk. Zo zijn vaardigheidstrainingen, praktijkgerichte projecten en (internationale) stages onderdeel van het studieprogramma. Door de kleine klassen volg je je lessen in groepjes van gemiddeld 10 personen. Op deze manier is persoonlijk onderwijs gegarandeerd en is de communicatie goed geregeld.

Studentenstad Utrecht

Wanneer je aan de in Utrecht gelegen hotelschool gaat studeren kies je voor een echte studentenstad. Utrecht is met ruim 67.250 studenten op 359.000 inwoners dé studentenstad van Nederland. Met de vele cafés, kroegjes, restaurants en evenementen hoef jij je geen moment te vervelen. Daarnaast is het met het grote horeca aanbod in Utrecht niet moeilijk om de stof die je leert aan de Tio hotelschool in de praktijk te brengen. Ook is het vinden van een studentenkamer niet meer moeilijk: de SSH Utrecht verhuurt ruim 10.000 kamers en woningen. Als je jezelf in de winter inschrijft, ben je er vrijwel zeker van dat je in september een kamer in Utrecht hebt en met een goed gevoel aan de Tio's hotelschool kan beginnen.

Tio-vestiging in Utrecht

Hotelschool Utrecht is midden in het centrum gevestigd aan de Oudenoord 2. Met het openbaar vervoer is de Tio hotelschool dan ook makkelijk te bereiken. Vanaf het Centraal Station loop je in minder dan 10 minuten naar de Tio-vestiging. De vestiging van de hotelschool in Utrecht kent de volgende unieke kenmerken:

Bekijk de vestiging van Tio in Utrecht om meer te weten te komen over het unieke onderwijs van Tio.

Bezoek hotelschool Tio Utrecht

Hotelschool Utrecht

  • Rondleiding Tio Utrecht
    Rondleiding Tio Utrecht
  • Dit is Hotel- en Eventmanagement
    Dit is Hotel- en Eventmanagement