1. Home
  2. Hotelschool
  3. beste-hotelopleiding

Hotelschool hbo

Beste kleine hogeschoolCroho nr: 34118

"Tio Utrecht beste hotelschool van Nederland" volgens de Keuzegids Hbo

De Tio-opleiding Hotel- en Eventmanagement is verkozen tot de beste hotelopleiding van Nederland door de Keuzegids. Volgens de resultaten van het onderzoek van de Keuzegids Hbo staat de Hogere Hotelschoolopleiding van Tio Utrecht met maar liefst 96 punten aan top! Tio, studenten en docenten zijn trots op dit mooie resultaat en het hoogwaardige diploma dat de studenten bij Tio behalen. 

De Keuzegids schrijft over de hbo-opleiding: "Als we de studenten moeten geloven, zijn de particuliere opleidingen stuk voor stuk goud waard. De onderwijskwaliteit is er tiptop in orde." Naast de Hotel- en Eventmanagement opleiding in Utrecht, scoort de Hogere hotelschool ook op de andere vestigingen van Tio goed. Ook de Hotelmanagementopleidingen van Tio’s vestigingen in Amsterdam, Hengelo, Eindhoven en Rotterdam zijn namelijk bovenaan in de top 10 terug te vinden.  

Top 5 beste hotelscholen: 

  1. Tio Hotelschool Utrecht: Hotel- en Eventmanagement                                        92 punten
  2. Amsterdam Hotelschool                                                                                       92 punten 
  3. Hotelschool Den Haag                                                                                         88 punten
  4. Tio Hotelschool Eindhoven: Hotel- en Eventmanagement                                   84 punten
  5. Tio Hotelschool Amsterdam: Hotel- en Eventmanagement                                  84 punten

De hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Tio Utrecht heeft 92 punten behaald en is daarmee de beste Hogere Hotelschool van Nederland. De opleiding staat al voor de zesde keer op rij bovenaan in de Keuzegids.

Meer weten over de opleiding Hotel- en Eventmanagement?

Wie kan er nou beter vertellen over de hotelschoolopleiding bij Tio dan de studenten die de opleiding volgen? Veel Tio-studenten kiezen voor de opleiding Hotel- en Eventmanagement, omdat je hier ook leert hoe je evenementen organiseert. Je maakt dus kennis met de hotelwereld en de eventwereld, een ideale combinatie! 
Ook ga jij gedurende de opleiding de wereld verkennen tijdens gave projecten en studiereizen. Een stage in New York of op internationale uitwisseling naar Parijs? Vele hotelschoolstudenten van Tio gingen je voor. 

Tio's hogere hotelschool iets voor jou? 

Ben jij benieuwd of je geschikt bent voor de opleiding hogere hotelschool? Heb jij het in je om na deze hbo-opleiding aan de slag te gaan als hotelmanager, eventmanager of food & beverage manager?
Met een berg doorzettingsvermogen ben je natuurlijk al een heel eind, maar eigenschappen als nieuwsgierig zijn, het hebben van organisatietalent en interesse in de (online) hotelwereld, maken van jou een ware hotello!


Over de keuzegids

De Keuzegids brengt elk jaar een gids uit over alle erkende hbo- en mbo-opleidingen. In deze gids beoordelen zij de kwaliteit van deze opleidingen. Er wordt gekeken naar de mening van de studenten en van experts. Ook worden de baankansen en de startsalarissen na de opleiding in kaart gebracht. De Keuzegids bekijkt de opleidingen per vakgebied, bijvoorbeeld ‘hotelonderwijs’, ‘toerisme en vrije tijd’ en ‘international business’ en geeft aan welke opleiding in die branche de meeste punten gescoord heeft. 

Bron: Misset Horeca

Deze Tio-opleiding scoort een 4,6 uit 5 op basis van 59 beoordelingen.