U bevindt zich hier

  • Home
    • Hotelschool Utrecht
 
Hogere hotelschool Utrecht

Hotelschool Utrecht

Hotelschool Utrecht

De hotellerie is een veelzijdige branche met verschillende bedrijven, variërend van cafés en discotheken tot hotels, restaurants en fastfood-bedrijven. Hotelscholen als Hotelschool Tio leiden op voor deze branche. In deze dynamische sector werken veel jonge mensen. De werksfeer, werktijden en de inhoud van het werk trekken veel mensen aan die allemaal uiteindelijk hetzelfde willen: de klanten naar de zin maken.

Kies voor de studentenstad: Utrecht

Utrecht is met 52.000 studenten op 233.000 inwoners dé studentenstad van Nederland. Vanaf het voorjaar vindt hier een gezellig terrasleven plaats, waar alles draait om zien en gezien te worden. Een uitstekende plek voor Hotelschool Tio dus! Studentenvereniging Cognatio zorgt er bovendien voor dat je je snel thuis voelt in het studentenleven.

Hotelschool Utrecht

Hotelschool Tio in Utrecht is gevestigd aan de Oudenoord 2 te Utrecht, midden in het centrum! Vanaf het Centraal Station van Utrecht loop je in minder dan 10 minuten naar hotelschool Tio. Wil je echt met beide benen in het studentenleven staan? Dan is een kamer in Utrecht iets voor jou. Het is het tegenwoordig weer makkelijker om een studentenkamer te vinden in Utrecht. De SSH Utrecht verhuurt ruim 10.000 kamers en woningen. Als je je in de winter inschrijft, ben je er vrijwel zeker van dat je in september over een kamer kunt beschikken. Lees meer over de hotelschool Utrecht.

Hogere hotelschool Utrecht (hbo in drie jaar)

Tio is de enige van de hotelscholen waar je de Hogere Hotelschool in slechts drie jaar kunt afronden. Op basis van een Middelbaar Hotelschool diploma kan dit zelfs in slechts twee jaar. En dat kan ook op onze vestiging in Utrecht. Kijk op hogere hotelscholen voor meer informatie over de Hogere Hotelschool Tio.

Bij Tio heet de hogere hotelschool: Hotel- en Eventmanagement.

Middelbare hotelschool Utrecht (mbo in één of twee jaar)

Tio is de enige van de hotelscholen waar je afhankelijk van je vooropleiding de middelbare hotelschool in slechts één of twee jaar kunt afronden. Kijk voor meer informatie op middelbare hotelscholen voor meer informatie over de middelbare hotelschool van Hogeschool Tio. Bij Tio heet de middelbare hotelschool: Hotelmanagement.

Hotelschool Utrecht