1. Hotelschool
  2. Hotelschool Rotterdam

Hotel- en Eventmanagement

Hbo Bachelor Hospitality & Leisure 3 jaar

Hotelschool Rotterdam

De hotelschool in Rotterdam leidt je op voor een carrière in de spannende wereld van de hotellerie. De Tio hotelschool biedt een tweetal opleidingen aan: de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement en de mbo4-opleiding Hotelmanagement. Een diploma van hotelschool Rotterdam zorgt ervoor dat je breed inzetbaar bent. Zo kun je overal aan de slag: van internationale tophotels tot sterrenrestaurants.

Studeren aan de hotelschool

De Tio hotelschool is internationaal georiënteerd. Dit is zeer nuttig omdat je in de hotellerie te maken krijgt met buitenlandse gasten of werk vindt in hotels of restaurants in het buitenland. Wanneer je voor Tio Rotterdam kiest, dan zit je tijdens je studie al in een internationale stad. Rotterdam staat bekend om zijn grote internationale haven en veel bedrijvigheid. De energie van de stad Rotterdam zal je motiveren om het beste uit je tijd aan de hotelschool te halen.

Hogere hotelschool Rotterdam

Bij de hogere hotelschool in Rotterdam voorzien we je van hoogwaardig onderwijs aan. De kwaliteit die we je aanbieden is goed geborgd. Zo heeft hogeschool Tio In de Nationale Studenten Enquête (NSE) voor het negende jaar op rij de hoogste cijfers van alle hotelopleidingen gekregen. Daarnaast geeft de Keuzegids Hoger Onderwijs de opleiding het predicaat ‘topopleiding’ mee. Naast de hoge kwaliteit van het onderwijs is het mogelijk om snel te studeren aan de hotelschool Rotterdam. Zo is het mogelijk om je hotelschoolopleiding in slechts 3 jaar af te ronden.

Middelbare hotelschool Rotterdam

Deze mbo4-opleiding zorgt ervoor dat je na het afronden van de middelbare hotelschool in Rotterdam commercieel en dienstverlenend bent. Door praktijkgerichte vakken en intensieve begeleiding ben je klaar voor een mooie carrière in de hotellerie en eventbranche. Bij Tio is het mogelijk om je mbo4-opleiding al in 1 jaar af te ronden. Het is dan wel noodzakelijk dat je al een mbo- of havo-diploma op zak hebt. Kom je vanaf het vmbo? Dan is het mogelijk om de opleiding versneld in 2 jaar af te ronden.

Moderne vestiging

Het gebouw waar de Tio hotelschool Rotterdam is gevestigd is in september 2008 in gebruik genomen. Het gebouw is van alle gemakken voorzien om jou een kwalitatief hoogstaande opleiding te geven. De vestiging van de hotelschool Rotterdam is zeer gunstig gelegen: vanaf het centraal station van Rotterdam loop je in één minuut naar de vestiging die tussen multinationals als Unilever en Nationale Nederlanden staat. Het pand van Tio Rotterdam is modern en volledig ingericht met de laatste snufjes op het gebied van hotellerie.

Bezoek hotelschool Tio Rotterdam

Hotelschool Rotterdam

  • Binnenkijken bij Tio Rotterdam
    Binnenkijken bij Tio Rotterdam
  • Dit is Hotel- en Eventmanagement
    Dit is Hotel- en Eventmanagement