1. Hotelschool
  2. Hotelschool Eindhoven

Hotel- en Eventmanagement

Hbo Bachelor Hospitality & Leisure 3 jaar

Hotelschool Eindhoven

Zit gastvrijheid in je bloed en wil je anderen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Zie jij jezelf als manager van een prachthotel of wil je vooral fantastische evenementen organiseren? En zoek je een opleiding in Eindhoven die hierbij aansluit? Dan is de Tio hotelschool in Eindhoven iets voor jou. Zeker omdat de hotelschool van Tio door de Keuzegids Hoger Onderwijs al voor het achste jaar is uitgeroepen tot ‘Beste hotelschool van Nederland’. Je kunt aan de hotelschool in Eindhoven zowel op mbo- als op hbo-niveau studeren.

Middelbare hotelschool Eindhoven

De middelbare hotelschool bereidt je in 2 jaar op voor een managementcarrière in de hotellerie en eventbranche. Bij mbo4 Hotelmanagement leer je alles op het gebied van allround management, waardoor je elke onderneming tot een succes kan maken. En heb je al een havo- of mbo-diploma op zak? Dan kun je de opleiding middelbare hotelschool in Eindhoven met een versneld programma in 1 jaar voltooien.  

Hogere hotelschool Eindhoven

Ga je voor de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement, dan krijg je het beste van twee werelden in Eindhoven: de klassieke hogere hotelschool in combinatie met eventmanagement. Na je studie kun je onder meer zelf een groot hotel runnen of schitterende (internationale) events organiseren. Voor ambitieuze studenten is het mogelijk om de Hotelschool van Tio al in drie jaar af te ronden. Je volgt dan een versneld programma.  

Leren door te doen

Natuurlijk leer je het best door te doen. Daarom kun je verschillende stages lopen tijdens je studie aan de hotelschool. Dat kan zowel in het binnenland als in het buitenland. Studenten die je voor gingen liepen bijvoorbeeld stage in Barbados, Costa Rica, Noorwegen en Zwitserland.

Studeren in Eindhoven

Tussen het studeren door is het natuurlijk erg belangrijk om ook even te ontspannen. En dat kan prima in de studentenstad Eindhoven. Eindhoven biedt je alles wat het leven aangenaam maakt. Zeker als je van cultuur en de Bourgondische gastvrijheid houdt. Tio's hotelschool in Eindhoven ligt op ongeveer 8 minuten lopen van het centraal station.  

Na afronding van de hotelschool

Na de Tio hoge hotelschool en middelbare hotelschool ben je breed inzetbaar en de ervaring leert dat een Tio-diploma bijzonder waardevol is. Doordat de kwaliteit en het eindniveau door Tio uitstekend zijn geborgd, weten werkgevers wat ze hebben aan Tio-gediplomeerden. Met een Tio-diploma op zak kun je dan ook met vertrouwen een van de volgende functies gaan uitoefenen:

Dit is slechts een greep uit het aanbod functies die je na afronding van de Tio hotelschool kunt gaan uitoefenen. Wil je verder kennis maken met de Tio hotelschool, de stages en de beroepen? Vraag dan de studiegids aan.

Bekijk de vestiging van Tio in Eindhoven om meer te weten te komen over het unieke onderwijs van Tio.

Bezoek hotelschool Tio Eindhoven

Hotelschool Eindhoven

  • Rondleiding Tio Eindhoven
    Rondleiding Tio Eindhoven
  • Dit is Hotel- en Eventmanagement
    Dit is Hotel- en Eventmanagement