1. Hotelschool
  2. Hotelschool Amsterdam

Hotel- en Eventmanagement

Hbo Bachelor Hospitality & Leisure 3 jaar

Hotelschool Amsterdam

De hotellerie is een veelzijdige branche met verschillende bedrijven, variërend van cafés en discotheken tot hotels en restaurants. De Tio hotelschool Amsterdam leidt je op voor een carrière in deze branche. In deze dynamische sector werken veel jonge mensen waar jij je met een Tio-diploma van kunt onderscheiden. De werksfeer, werktijden en de inhoud van het werk trekken veel mensen aan die allemaal uiteindelijk hetzelfde willen: de klant het naar de zin maken.

Uitstekend bereikbaar

Waar zijn er meer terrassen, hotels, cafés en andere bedrijven waar je na het afronden van de hotelschool terecht kunt? In Amsterdam gebeurt het allemaal, het is dan ook de ideale plek om er je opleiding te volgen. En je hoeft er niet per se voor in Amsterdam te wonen: in 3 minuten lopen vanaf station Amsterdam Sloterdijk ben je al op deze vestiging van Hotelschool Tio.  

Hogere hotelschool Amsterdam

De hogere hotelschool heet bij Tio Hotel- en Eventmanagement. Deze studie leidt je op tot een talent dat alle kwaliteiten bezit die van een young professional in de hotellerie wordt verwacht. Je kunt je capaciteiten laten zien als manager van een groot hotel in het buitenland of een andere functie op het gebied van hotellerie. De Hotelschool van Tio kun je al in 3 jaar afronden.

Middelbare hotelschool Amsterdam

De mbo4-opleiding Hotelmanagement is de Tio-variant van de middelbare hotelschool. De middelbare hotelschool van Tio onderscheidt zich van andere ROC’s door de uitstekende kwaliteit en de duidelijke communicatie. Je kunt je opleiding versneld afronden bij de Tio hotelschool in Amsterdam: in slechts 2 jaar heb je je mbo4-diploma op zak. Gemotiveerde mensen met een mbo- of havo-diploma kunnen de hotelschool zelfs afronden in één jaar. Zij volgen dan het intensieve fasttrack-programma.

Tio-vestiging in Amsterdam

De vestiging van de Tio hotelschool in Amsterdam is net als de andere Tio-vestigingen sfeervol en kleinschalig opgezet. Hierdoor is een intensieve en persoonlijke begeleiding mogelijk. Tevens is de vestiging van Hotelschool Tio in Amsterdam modern ingericht en voor de praktijklessen voorzien van de laatste snufjes in de hotellerie. Om nog meer de praktijk in te duiken, loop je naar buiten en ga je Amsterdam in: ieder jaar komen er duizenden toeristen die bezoeken brengen aan musea, overnachten in hotels, en dineren in restaurants. De vestiging van de hotelschool in Amsterdam kent de volgende unieke kenmerken: 

Kom eens langs op de vestiging van Tio in Amsterdam om meer te weten te komen over het unieke en kleinschalige onderwijs van Tio. 

Bezoek hotelschool Tio Amsterdam

Hotelschool Amsterdam

  • Amsterdam
    Amsterdam
  • Dit is Hotel- en Eventmanagement
    Dit is Hotel- en Eventmanagement